maanantai 17. huhtikuuta 2017

Ensiesittely kuin ensitreffit?Mitä sinulle tapahtuu, kun ihastut ensitreffeillä?

Jos tyyppi on sinun tyyliäsi, pää menee sekaisin.
Ihastut Hänen ulkomuotoon, käytökseen, tyyliin, puheeseen, tuoksuihin, luonteenpiirteisiin…
Itse käyt vaateostoksilla, kampaajalla, ostat uuden tuoksun itsellesi. Olet ollut edellisviikolla luennolla, jolla on kerrottu, että ensimmäiset kolme sekuntia ovat ne tärkeimmät. Syntyy ensivaikutelma. Ne kriittiset kolme sekuntia.

Mitä sinulle tapahtuu, kun astut myynnissä olevan asunnon ensiesittelyyn?

Ihastut ja suunnittelet omaa asumistasi siellä. Ihastut asunnon pohjaan, huonejärjestykseen, ikkunoihin, tyyliin, arkkitehtuuriin, muotoihin, tuoksuun, valoisuuteen… Syntyy ensivaikutelma. Ne kriittiset kolme sekuntia.
Mitä eroa näissä on? Ei mitään. Ensiesittelyä voi siis verrata ensitreffeihin. Näet ne asiat, joita haluat nähdä. Suunnittelet asioita jo pitkälle sekä itseäsi ja elämääsi ”hänen” kanssaan – on se sitten elämäsi rakkaus tai elämäsi asunto. Ensivaikutelman perusteella päätät, hyväksytkö hänet vai et. Muutama sekunti ja se on siinä!

Ja me välittäjät – miten me nyt tähän juttuun liitymme? 
Meidän tehtävämme on myydä asunnoista Sinulle se ENSIVAIKUTELMA!

Miten järjestämme ensitreffejä uuden kotisi kanssa?

Kun otamme asuntosi myyntiin, huolehdimme, että mahdollinen ostaja saa asunnostasi parhaan mahdollisen ensivaikutelman -  näin hänen ensitreffinsä asuntosi kanssa onnistuu: ammattivalokuvaajan kuvat, näyttävät esitteet, välittäjän tieto-taito, stailausvinkit, raivausoperaatio, siivousrumba….tämä ja kaikkea muuta.

Meidän tehtävämme on ideoida ja auttaa sinua asuntosi myyntikuntoon saattamisessa. Meidän tehtävämme on myydä mielikuva, ratkaista kaupan esteet, osata neuvotella ja sitkeästi viedä kauppa loppuun saakka onnistuneesti. Sen jälkeen hoitaa vielä sinun muuttokuljetuksesi ja loppusiivouksesi.

Se on siinä!


1 kommentti:

Uusi vuosi - uudet kujeet

Uusivuosi on perinteisesti suomalaisten lupausten aikaa. Uudenvuoden tinoja valettaessa luvataan jotain – joku lupaa olla tupakatt...