lauantai 13. toukokuuta 2017

ÄITIENPÄIVÄ - OLEMMEKO HETKESSÄ?

Näin äitienpäivän aattona jokainen suunnittelee huomista äitienpäivää – tai muistelee niitä, mikäli äiti on jo edesmennyt.
Pysähdy hetkeksi miettimään: Olenko läsnä läheisteni seurassa?

Onko äitienpäivän vietto vain upea kulissi, josta saat hienoja kuvia ja päivityksiä Faceen, Pinterestiin jne. Onko tärkeää, että saat annettua kavereille mahdollisimman edustavan kuvan omasta äitienpäivän vietostasi. Vai oletko oikeasti läsnä siinä hetkessä, johon sinulle on annettu mahdollisuus – olit sitten 
äiti, mummo tai isomummo.

Soffan nurkkaan on kiva kietoutua myös vierailulla ja viestitellä kavereille, mikä tilanne ja mikä fiilis.

Mutta: onko äiti ostanut oman soffansa siksi, että siihen istuu vieras, joka vaihtaa kuulumisia, on läsnä ja käy hänellä kylässä – vai siksi, että tulet siihen postaamaan omia mietteitäsi ja fiiliksiäsi.
Näin kiinteistönvälittäjänä soffanpaikalla on iso rooli asuntoa ostaessa. Soffanpaikkaa mitataan ja suunnitellaan useammalle eri seinälle mahdolliseen uuteen kotiin ja silloin toki on mielessä, että kodissa oman väen lisäksi käy lapset ja lapsenlapset vierailulla.  Toki soffalta tulee nähdä hieno ikkunasta avautuva maisema – tai mahdollisuus katsoa televisiota.


Useimmiten soffa taitaa kuitenkin seistä yksinään, omilla jaloillaan olohuoneen paraatipaikalla. Suomessa elää yli miljoona yksineläjää, joten tästä voidaan päätellä, että tyhjiä soffia on paljon. Mieti omalta osaltasi huomisen päivän kulkua: jätä kännykkä autoon tai laukkuun ja elä hetkessä huominen Äitienpäivä. Se päivä on ainutlaatuinen. Sitä hetkeä et voi postata toista kertaa.


Toivotan näiden ajatusten kera 
Läsnäolevaa Äitienpäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusi vuosi - uudet kujeet

Uusivuosi on perinteisesti suomalaisten lupausten aikaa. Uudenvuoden tinoja valettaessa luvataan jotain – joku lupaa olla tupakatt...