tiistai 22. elokuuta 2017

KUVA ENNEN JA JÄLKEEN

Kuva merkitsee paljon. Oli se sitten kuva itsestäsi, kodistasi, rakkaastasi. Tässä kuva erään keittiön muutoksesta. Keittiö oli täysin alkuperäisessä kunnossa, vuodelta 1966. Uudistus tehtiin purkamalla kaikki ja suunnittelemalla keittiön lay out täysin uusiksi. Myös värimaailma meni luonnollisesti uusiksi.

Tässä kuvat keittiöstä ennen ja jälkeen - sama nurkka ennen ja jälkeen muutoksen.

Muutos on hämmästyttävä. Keittiö sai uuden järjestyksen ja toimivuus parani. Keittiö siirtyi 1960-luvulta 2010-luvulle. Tämän keittiön nähdessäni totesin, että yhdessäkään uudessa kerrostaloasunnossa ei ole näin laadukasta keittiötä. Pienillä ideoilla ja satsauksilla saataisiin uusiin kerrostaloasuntoihin paljon omaleimaisuutta ja persoonallisia ratkaisuja. Tulisi olla vain mielikuvitusta ja näkemystä. Valitettavaa, että näin ei valitettavasti ole.

Oli kyseessä vanhan keittiön remontointi tai uuden keittiön muutostyöt, työ ja tarvikkeet ovat hintavia. Pieniä työvaiheita on paljon ja ne vievät aikaa. Tulos kuitenkin palkitsee. Kun saat oman näköisesi keittiön, myös viihdyt siellä.

Ei pelkästään kaapistot ja koneet ole merkittäviä asioita, vaan myös valosuunnittelu on tärkeää. Valot ovat koko remontin kruunu. Niillä saadaan joko peitettyä tai korostettua asioita. Tässä keittiössä valoilla haluttiin korostaa useampaa yksityiskohtaa - joko kaikkea kerralla tai yhtä kerrallaan. Kaunista ja kätevää.Kaunis kiitos kaikille yhteistyössä keittiötä suunnitelleille ja toteuttaneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusi vuosi - uudet kujeet

Uusivuosi on perinteisesti suomalaisten lupausten aikaa. Uudenvuoden tinoja valettaessa luvataan jotain – joku lupaa olla tupakatt...